Бирен кемп ще ни събира на Тортата по време на Евро 2016

Пазарджик — 30 май, 2016 в 06:46 часа.

От 10-и юни до 10-и юли на пл. „К. Величков“ ще се изгради първият по рода си Бирен Кемп. Цял месец жителите и гостите на общината ще могат да гледат футболните срещи от европейското първенство по футбол в специална шатра, която ще бъде издигната на площада. В нея ще бъдат поставени екрани и озвучаване от най-ново поколение, които ще посрещат всички футболни фенове, както в горещите летни, така и в дъждовните дни. За допълнително удоволствие ще има значителни количества бира и вкусно хапване на достъпни цени.

Бирен Кемп Пазарджик обаче подготвя повече от просто излъчване на футболните срещи. Предвижда се амбициозна музикална програма, както подобава на подобен маратон. На сцената ще се качат както най-титулуваните пазарджишки банди, така и най-популярните БГ изпълнители, сред които Дичо и Deep Zone. Заедно с това ще има много игри, награди и промоции за най-активните посетители и фенове. Гостите на Бирен Кемп Пазарджик ще имат възможността да спечелят една от официалните топки на Евро 2016, както и останалите над 100 награди, предвидени в рамките на игрите.

Програмата се е погрижила да ангажира пазарджиклии дори в дните, в които не се провеждат футболни срещи. По време на тези “свободни дни” ще бъдат организирани редица събития, включително първия по рода си Beer Pong турнир в партньорство с официалната асоциация по Beer Pong в България, турнир по FIFA 2016 и др.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка