Вижте наградените от фотоконкурса на ЖГЕРБ „Моята красива градина и балкон“

Пазарджик — 7 август, 2018 в 07:03 часа.


На първо място, според регламента, бе класирана Боряна Минекова от село Мало Конаре с 221 гласа. Тя получи от общинския ръководител на ГЕРБ Пазарджик Гинче Краминова – градинска люлка.
„ Поздравявам Ви за труда, който сте положили.Много ми се иска красотата която сте сътворили да бъде изнесена извън градините Ви, за да добият красив облик и нашите улици, защото красотата възпитава и облагородява хората. Ще се радвам красиви снимки от Пазарджик и общината да обиколят света и да рекламират България като привлекателна страна.“
Втора в конкурса стана Величка Новакова със 150 гласа от Мокрище, която бе наградена с комплект от маса и два стола за градина си. Величка е редовна участничка в конкурсите на ЖГЕРБ Пазарджик. Трета е Радка Павлова със 128 гласа, отново от най-голямото населено място в община Пазарджик, Мало Конаре. Тя получи барбекю. Бяха определени и две поощрителни награди на Веселина Колчакова от село Величково и Стоян Йорданов от село Алекоконстантиново. Те получават соларни лампи за градина и декоративни животни. Средствата за закупуване на наградите бяха осигурени от общинските съветници на ГЕРБ в Пазарджик – Радка Кежева, Найден Шопов, Лидия Панайотова, Евтим Янев, Атанас Качаков, Борис Димитров и от зам.областният управител Йордан Кожухаров.
Фотоконкурсът „Моята красива градина и балкон“ традиционно се провежда през месец юли и е посветен на Световния ден на градинаря – 1 август. В конкурсът участваха през тази година над 30 любители градинари, които показаха своите градини и балкони. Участието в конкурса бе чрез снимки на градини и балкони от цялата община на страницата на ЖГЕРБ Пазарджик във Фейсбук.
Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка