Вижте наградите в конкурса „Моята красива градина или балкон“

Пазарджик — 11 юли, 2018 в 12:17 часа.


Атрактивни награди очакват победителите в традиционния фотоконкурс „Моята красива градина или балкон“, който организира структурата на ЖЕНИ ГЕРБ Пазарджик. Инициативата е посветена на световния ден на градинаря – 1 август. Конкурсът е за любители градинари, които ще могат да покажат своите градини и балкони. Участието в конкурса е чрез снимки на лично съобщение на страницата на ЖГЕРБ Пазарджик във Фейсбук или в офиса на ГЕРБ в Пазарджик на ул.“Екзарх Йосиф“ 15 А ет2 от. до 31.07.2015г.

До участие ще бъдат допускани снимки само от определената тематика: „Моята градина или моят балкон“; снимките трябва да бъдат с кратко описание (име на участника и място на заснемане); участниците изпращат само една снимка; градината или балконът трябва да са на територията на Община Пазарджик. На страницата на ЖГЕРБ във Фейсбук ще бъдат публикувани всички изпратени снимки. Класирането става с гласуване под снимката. Първите три снимки, събрали най-много харесвания, ще получат награди, осигурени от общинските съветници на ГЕРБ Пазарджик.

Победителят ще получи градинска люлка. За второто и третото място наградите са съответно дървена масичка със столове и барбекю. Ще има и поощрителни награди- соларни градински лампички.
Победителите ще бъдат обявени на 1 август във Фейсбук страницата на ЖГЕРБ- Пазарджик.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка