Днес новините на Телекабел стават на 15 години

Пазарджик — 22 март, 2011 в 07:00 часа.

Новините на телевизия Телекабел днес стават на 15 години. По този повод колегите са поканили хората, които се грижат за медийния облик на известните личности и говорители на основните местни институции, да застанат от другата страна. В ролята на репортери, специално за рождения ден на новините, ще влязат Мария Ловчинова, Татяна Стоянова, Маринела Георгиева, Цветелина Арапова, Надежда Джиева и един кавалер – Мирослав Стоянов. Влизайки в тази роля, те ще се опитат да разрешат проблеми или да покажат интересни личности. А когато изпълнят задачите си, журналистите на Телекабел ще ги попитат какво е чувството, когато вземеш микрофон в ръка. Какви още изненади са подготвили новинарите от Телекабел ще стане ясно тази вечер в специалното юбилейно издание на новините.
Първата новинарска емисия стартира точно в 19 часа на днешния ден преди 15 години. През годините в новинарския екип са преминали много журналисти, някои от които вече се изявяват в национални медии. Днес в медията работят утвърдени репортери, оператори, монтажисти и ефирни оператори, които имат задачата професионално да представят най- актуалните новини.
15- години по – късно зрителите на Телекабел има възможност да се информират ежедневно от 7 новинарски емисии, с изключителна регионална насоченост. Проблемите и събитията от региона са обект и на няколко други информационни предавания, като най-популярни сред тях са „Час пик“, „Репортер“, „На фокус“, както и спортните предавания. Телекабел е един от малкото кабелни оператори в страната, които разполагат със собствен телевизионен канал – създаден с цел да предоставя онази информация за жителите на областта, която те няма да намерят в нито една друга телевизия.
Днес, за своите 15 години на пазара на телекомуникационните услуги, медията вече е с 24 часова програма.
По своята филмова програма Телекабел не отстъпва на големите телевизии, а на екрана наред със световноизвестните музиканти и певци свое запазено място имат съставите и талантите от Пазарджик и областта.
В навечерието на своя юбилей – само преди месец медията промени и своето фирмено лого. На официална церемония в реално време – пред погледите на всички гости в ефир бе пусната новата запазена марка на телевизията.
И това не е всичко – много скоро телевизионната програма Телекабел ще представи своят нов информационен сайт, който ще бъде наситен с много информация и видео. Така телевизия Телекабел чрез интернет ще стане достъпна до всеки свой почитател, независимо къде се намира той. Нови предавания, нова визия и все по-интересна тематика това са идеи, които много скоро ще станат факт, обещават от ръководството на Телекабел по повод 15-тия рожден ден на новините.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка