Л. Попов: Пазарджик изгради самочувствие на европейски град

Пазарджик — 17 май, 2018 в 15:57 часа.

Уважаеми г-н Кмете, уважаеми г-н Председател на Общински съвет, г-жо Народен представител, уважаеми господин заместник областен управител, уважаеми общински съветници, уважаеми съграждани,
За мен е удоволствие да ви поздравя с предстоящия празник на Пазарджик -21 май, Денят на Св. Константин и Елена, в рамките на днешната тържествена сесия на Общински съвет-Пазарджик!
През годините Пазарджик възприе духа на новото и изгради своето самочувствие на европейски град. Славното историческо минало на града ни е основание за гордост. Но освен посланията на миналото, това, което обединява всички нас, е стремежът ни към изграждане на достойно настояще.
Измина още една година за Пазарджик с много реализирани възможности и успешни дни. Като в живия живот, и Пазарджик не бе подминат от трудности. Но смятам,че равносметката за нашия град е с положителен знак. Аз вярвам, че Пазарджик върви по верния път и ще стане по-доброто място за живеене.
Силата на един град са неговите хора! Нашият град е богат на достойни имена! Днес силата на град Пазарджик сме всички ние! Нека очарованието на традициите и съвременните европейски ценности ни водят към израстване!
Изказвам огромната си благодарност към всички, които обичат Пазарджик, огромната си признателност към всички жители, които с труда си съдействат за развитието на родния си край. Пазарджик заслужава много и вярвам, че в Пазарджик ще се случва още много. Пожелавам с много работа да осигурим бъдещо благополучие на нашият град и по-добър живот на жителите му!
Убеден съм, че благодарение на общите усилия на народните представители, Общинския съвет, на Кмета на Община Пазарджик, институциите, бизнеса и на енергията, труда и волята на всеки един пазарджиклия, ще постигнем по-доброто бъдеще за нашите деца, за всички нас, за нашия град! Защото Пазарджик – това сме самите ние! Нека с вярата тръгнем по пътя на бъдещето на града ни!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка