Още два „паяка“ ще „полазят“ центъра на Пазарджик през юли

Пазарджик — 28 юни, 2018 в 17:32 часа.

„Паяците“ в Пазарджик ще се увеличат с още два през месец юли стана ясно от пресконференцията на „Контур7″, която бе дадена днес от управителя на дружеството Екатерина Марчокова – Стоянова. Двата автомобила в момента се изработват и през следващия месец се очаква да започнат да „дисциплинират“ шофьорите. Към днешна дата фирмата, която управлява „Синя зона“ разполага само с един автомобил, който има възможност да извършва репатриране на автомобили. Марчокова и говорителят на фирмата Снежана Гумнерова се опитаха да убедят присъстващите на пресконференцията, че вършат работата си без емоция и в съответствие с нормативните документи. На въпрос на Ра1 те отговориха, че нямат информация техен автомобил да е паркирал върху място за „хора с увреждания“/снимката обиколи социалната мрежа дни след започването на работа от „Контур7/. Марчокова отказа да даде информация и за друг случай, който потресе Пазарджик, в който собственичка получи колата си след три дни в ударено състояние.
Марчокова призна, че и според нея отредените места за хора с трайни увреждания са малко, но в същото време те са длъжни да си вършат работата и ги санкционират, когато хората паркират на места, които не са определени за тях.
Практически, „наказателните екипи“ се състоят от трима души – шофьор и кранист от „Контур7″ и представител на общината, който в крайна сметка взема решение за налагане на наказанията, защото фирмата няма право на това. Очевидно работата в съвместен екип има за цел да дисциплинират,
както общинските служители, така и представителите на фирмата, защото иначе съвместната им работа би била излишна. Мобилните екипи имат възможност да събират сумите от наказанията и в извън работно време на общинска администрация, защото разполагат с необходимите касови апарати. До този момент фирмата е назначила около 30 души на трудов договор /управителят така и не можа да каже точната бройка на заетите щатове/. Назначените кранисти имат необходимата квалификация да работят с репатрираща техника.
На пресконференцията стана ясен и адреса на фирмата в Пазарджик. Той е:, Пазарджик, ул. „Братя Миладинови” №1, вх. Б, ет.1, ап.2. Имейлът на който се води кореспонденцията на дружеството е kontur705@gmail.com.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка