Петя Цанкова: БСП няма позиция анти Тодор Попов

Пазарджик — 20 юни, 2017 в 16:17 часа.

Българската социалистическа партия не е взимала решение да бъде опозиция на всяка цена срещу кмета на Пазарджик Тодор Попов, призна на пресконференция новият областен председател на партията Петя Цанкова. В своето изложение тя посочи, че има такава позиция срещу кметовете на ГЕРБ в другите общини на областта. Новият областен председател представи приоритетите си в бъдещата си работа, като посочи, че работата с медиите ще бъде един от основните. Цанкова предвижда срещи с общинските съветници от областта, на които да се изяснят позициите им и се направи така, че те да бъдат в хармония, с тези на партията. Друг приоритет на новия председател е засилването на работата с младежката организация.
Петя Цанкова е магистър по математика и информатика. Започнала е трудовия си път в завода за стоманени тръби в Септември. Сега е преподавател по математика и информатика в Езиковата гимназия. Общински председател на БСП в Септември и общински съветник там.
По въпроса за БСП и управлението на Тодор Попов отношение взе и народният представител от партията и член на пазарджишката организация Надя Клисурска. Не разбирам защо след като два мандата общинските съветници бяха твърда опозиция на управлението му сега нещата се променят, каза Клисурска и допълни, че очаква в рамките на два месеца да се проведе дебат в партията по този въпрос.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка