Тр. Величков: Нямам разумни аргументи за гласуването

Пазарджик — 29 май, 2017 в 08:03 часа.

Нямам и не получих от нашите общински съветници разумни аргументи за тяхното гласуване в подкрепа на предложението на общинска администрация за промяна в статута на кафенето в сградата на музея, съобщи в социалната мрежа областният председател на АБВ и заместник председател на партията Трендафил Величков. Той сподели, че с интерес следи дебатите и се радва, че предложението не е получило утвърдително решение. „Недопустимо е музей да се превръща в кръчма! Още повече когато става дума за един от най-добрите музеи в страната“, категоричен е Величков.
АБВ винаги е била с ясна опозиция на всяко решение, което според нас ощетява обществения интерес. Още повече, когато става дума за опазване на културни институции и културни паметници, продължава бившият областен управител, като подчертава, че АБВ винаги е доказвала, че за нея опазването и развитието на културните институти и паметниците на културата е кауза.
Напомняме, че двамата общински съветници от АБВ Атанас Шопов и Ангел Минков подкрепиха с гласовете си промяната на статута на кафенето в музея, която ще бъде последвана от продажба.Етикети: , , , , , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка