„Коледен Пазарджик“ започва след паленето на светлините на елхата

Пазарджик — 7 декември, 2016 в 11:27 часа.

Светлините на градската коледна елха ще бъдат запалени от кмета на община Пазарджик Тодор Попов на 9-и декември (петък). Вечерното празнично увеселение ще започне в 17,30 часа пред театър „Константин Величков”. Специални гости на събитието са Пламен и Иво. Братя Добреви, които са познати от популярния телевизионен формат „Х – Фактор“, а след това покоряват музикалните класации с редица хитове, сред които „24/7“, „2х2“ в колаборация с Павел и Венци Венц` и последният им хит с Михаела Маринова – „Не ти мисля злото“.
За Коледния дух на сцената ще се погрижат известният български артист – илюзионист Боби Шоу, в ролята на белия вълшебник и водещ на спектакъла, звездата на българската магия Шехерезада, в ролята на снежната кралица Елза, леденият човек, заекът Бъни и добрият Дядо Коледа. Всички те ще представят най-новия авторски проект на Stars of the magic entertainment „Коледно сияние” – спектакъл в стил Уолт Дисни с уникални костюми, пиротехника и сценични ефекти от най-ново поколение: гърмящи ефекти, светлини, огън, лазери, строп ефекти и др. В спектакъла ще се включат и децата от хор „Слава Русева”.
И тази година градската елха, която е висока около четиринадесет метра, е дарение от Горско стопанство – Белово. В тази връзка ще бъде предприета екоинициатива по засаждането на ново иглолистно дърво, която ще се проведе в подходящи климатични условия през месец февруари.
Празникът на 9-и декември ще сложи началото на зимния фестивал „Коледен Пазарджик”, който предвижда дневни дейности, вечерни концерти и коледен базар. Коледно-новогодишният празничен цикъл, организиран от Община Пазарджик, ще се реализира в партньорство с екипа и доброволците от Плюс Фестивал.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка