114 полицаи от областта бяха наградени, по случай празника

Пазарджик — 5 юли, 2017 в 12:24 часа.


114 служители на областната дирекция на полицията и още 27 техни колеги от РДПБЗН-Пазарджик са наградени за постигнатите от тях резултати по случай Празника на МВР – 5-ти юли. На тържествена церемония в дирекцията директорът старши комисар Йордан Рогачев връчи наградите на отличилите се служители.
Със заповед на Министъра на вътрешните работи най-високото отличие в МВР, а именно „Почетен знак на МВР“ – 3-та степен е присъдено на началниците на звената „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР и РУ-Пазарджик главните инспектори Светослав Телбизов и Атанас Серев. Заместник-министър Стефан Балабанов е отличил с „обявяване на благодарност“ и парична награда шестима служители от РУ-Пещера, които работиха за установяване и задържане на мъж, участвал в извършването на множество телефонни измами на възрастни хора от района на Пещера и Пазарджик. Двама пътни полицаи от РУ-Велинград също са с награда от вътрешния министър заради безукорното им поведение на пътя, отказвайки подкуп от провинил се водач на лек автомобил. Служители на ОДМВР-Пазарджик са с награди от Главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, както и от директора на пазарджишката полиция старши комисар Йордан Рогачев.
В навечерието на професионалния празник на служителите от вътрешното министерство за отличени 27 огнеборци и служители от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Пазарджик.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка