В Разлог се отнесоха враждебно към привържениците на Хебър

Спорт — 3 март, 2018 в 11:50 часа.

Че агитките на спортните отбори не се харесват не е новина, но когато институции, призвани да опазват обществения ред не си вършат работата е нещо, което не бива да се толерира. На враждебно отношение в Разлог се натъкнаха 20-та привърженици на Хебър, които пътуваха за мача вчера. Освен, че са били замеряни с всякакви предмети по време на мача, пазарджиклии са срещнали и непрофесионалното отношение от тамошната полиция. Знамената, вувузелите и тромбите на публиката са били иззети, с аргументите, че пречат на телевизионното излъчване. Възмутителното е, че за гостуващата публика не е осигурено обособено място, което да не позволи пряк контакт между агитките. Един от униформените е стресирал едно от децата на Атанас Петров, чието семейство също е присъствало на мача.
„Мисля, че ако бяхме победили, нямаше да ни пуснат да си тръгнем за Пазарджик! Щеше да стане страшно“, заключи пред Ра1 един от присъстващите на снощния мач.
И всичко това на фона на толерантното отношение към всички гостуващи агитки в Спортна зала „Васил Левски“, където всеки привърженик на гостуващ отбор може свободно и спокойно да подкрепя отбора си.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка