Попов анонсира промени в Хебър, търсят се волейболисти с характер

Спорт — 14 март, 2018 в 08:02 часа.

През времето между двата сезона в Суперлигата, волейболният Хебър ще търси спортисти с характер на победители, анонсира на вчерашната пресконференция кметът на общината Тодор Попов. Според него в тази селекция има само няколко волейболисти, които могат да победят в три мача отбори като Монтана и Нефтохимик. Стратегическата задача, Хебър да стане шампион в тригодишен период остава актуална. Попов подчерта, че на този етап има пълно доверие в „мотора“ на проекта Атанас Петров, но ако той не се справи с поставената задача и в това звено ще се направи „ъпдейт“. Кметът изрази мнение, че през сезона, Хебър не е спечелил нито един завързан и важен мач. Според него, досега важният мач е домакинството срещу ЦСКА в четвъртфиналите. Той се застрахова, че предстои още един мач срещу столичани, но даже и при победа смята изводите си за правилни. Защото един път може да се случи, със сърце и мускули, но системно няма да се получи.
По думите му, на война се ходи с войници, а в този случай половината волейболисти са войници, а другите тиловаци.
Попов още веднъж акцентира върху факта, че за година момчетата са получили всичко необходимо – добро заплащане, добра база, активна публика и въпреки това не печелят важни мачове.
Според него първата година в Суперлигата може да се оцени като нелоша, но не и отлична, защото Хебър е без медали, а в политиката и спорта вай – важни са резултатите.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка