„Хебър“ загуби от „Вихрен“ и отпадна от турнира за Купа България

Спорт — 14 септември, 2017 в 07:19 часа.

Абсолютно очаквано „Хебър“ загуби от „Вихрен“ в Сандански и отпадна от турнира за Купа България. Треньорът Танчо Калпаков разполага с ядро от 15-16 футболисти, които могат да вземат участие във всеки мач на отбора. Цикълът сряда – събота, в който те взимат участие е доста тежък за тях. Ето защо част от основните футболисти изобщо не попаднаха в групата за мача в Сандански. В същото време наставникът използва възможността в тази мач да използва няколко момчета от юношите старша възраст, като им даде възможност за изява в игрова обстановка.
„Хебър“ започна мача в следния състав: Димитър Георгиев, Николай Николаев – Хълк, Георги Иванов, Иван Бояджиев, Николай Донов, Християн Зарков, Красимир Здравков, Адриан Краев, Кристиян Джамов, Георги Георгиев, Стефан Лачов.
„Хебър“ започна мача предпазливо, с петима играчи в дефанзивен план, четирима в средата на терена и Стефан Лачов в нападение. През първото полувреме играта бе равностойна, като в определени периоди от мача „Хебър“ имаше предимство. Двата отбора не успяха да си отбележат гол. Това се случи в началото на второто, когато домакините успяха да открият резултата. В рамките на две минути, късметът показа среден пръст на пазарджиклии, които на два пъти уцелиха гредите на вратата на домакините. Ако тези възможности се бяха превърнали в голове, едва ли някой би се наел да прогнозира какво щеше да се случи до края на мача. В крайна сметка, домакините наложиха волята си и до края на мача отбелязаха още три попадения във вратата на Димитър Георгиев. Срещата завърши при резултат 4:0. По този начин, „Хебър“ отпадна от турнира за Купа България.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка