Хебър и ЦСКА започват четвъртфиналните плейофи

Спорт — 9 март, 2018 в 15:25 часа.

Днес волейболистите на Хебър гостуват на ЦСКА в София, където започват четвъртфиналните плейофи в Суперлигата. Мачът започва от 18:00 часа в зала „Васил Симов”, където армейците играят мачовете си. За съжаление, организирани привърженици на пазарджишките волейболисти няма да бъдат допускани на срещата. Вчера от ръководството на Хебър съобщиха, че е направено официално запитване от тях във връзка с позволения брой за гостуващи привърженици за двубоя от плейофите срещу ЦСКА. Станало ясно, че залата на столичани, по препоръка от полицията, не отговаря на условията да приеме и един организиран гостуващ привърженик. При невъзможност да гарантира безопасност и сигурно място в залата, ръководството не организира колективно посещение на мача. Разбира се, ако отидете по рано в залата и успеете да си намерите места, няма как някой да ви изгони.
Напомняме, че в последния кръг на редовния сезон привържениците на Хебър изпитаха много неудобства в Разлог, където за тях не се погрижиха адекватно дори органите на реда.
Сърдечно се извиняваме на нашите привърженици за невъзможността да им бъде подсигурен достъп. Припомняме на всички, че този спорт е направен за публика, а на фона на всичко хубаво, което се случва в спортна зала “Васил Левски”, подобни недоразумения срещу нашите фенове, желаещи да гостуват в друга зала, са недопустими, отчитат от ръководството на Хебър.
Двата отбора играят до две победи в три мача. В редовния сезон, Хебър и ЦСКА си размениха по една победа. ЦСКА победи в София с 3:0, Хебър в Пазарджик с 3:2 гейма.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка