Хебър не победи Сливнишки герой навръх юбилея си

Спорт — 27 май, 2018 в 08:29 часа.

Със странен състав излезе отборът на Танчо Калпаков срещу Сливнишки герой навръх юбилея си. В деня, в който Пазарджик отбеляза 100 години организиран футбол, хебърци се задоволиха с равен срещу бойкия отбор от Сливница. Още в началото на текста ви предлагаме състава на домакините:: Димитър Георгиев, Николай Николаев, Васил Геров, Мурат Ибраим, Цветелин Тонев, Адриан Краев, Красимир Здравков, Ангел Лачов, Атанас Велев, Руслан Иванов и Георги Георгиев. Сами можете да прецените , кога Хебър е играл в такъв състав? И трябваше ли това да се случи, точно на юбилейния мач? Причините за това са ясни единствено на Танчо Калпаков. Според нас, могат да бъдат единствено две: или старшията на Хебър не е в състояние да мотивира основните си състезатели след като стана ясно, че битката за първото място в групата е загубена или дава шанс на футболисти, които със сигурност ще играят в отбора и през следващия сезон.
В първите минути на мача домакините упражниха сериозен натиск като на два пъти топката, като по чудо не попадна в мрежата на гостите. Това все пак се случи в 22-та минута, когато с удар от около 30 метра Атанас Велев откри резултата. След плътен удар топката се удари в десния страничен стълб на вратата и влезе в мрежата. До края на полувремето хебърци пропуснаха още няколко положения.
През второто полувреме гостите от Сливница усетиха, че в този ден дяволът не е толкова черен и на свой ред организираха няколко атаки, които накараха публиката да изтръпне. Калпаков усети, че има вероятност да изпусне мача и вкара в игра Димитър Илиев, Иван Иванов и Стефан Лачов. В 78-та минута гостите организираха атака по десния фланг, което завърши с хубаво центриране. Най – съобразителен се оказа футболист на гостите, който с глава изравни резултата.
В последните минути пазарджиклии организираха истинска блокада пред вратата на гостите, които успяха да организират две контри, при които можеха да си тръгнат и с три точки от ст. „Георги Бенковски“. В крайна сметка двата отбора не успяха да се победят и последното домакинство на Хебър за сезона завърши 1:1.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка