Автомобилно рали „Траянови врата“-2010

Област Пазарджик — 23 април, 2010 в 10:41 часа.

На 25 април /неделя/ предстои провеждането на седмото автомобилно рали “Траянови врата”. В тази връзка сектор “Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик информира гражданите и гостите на областта за въведените временни ограничения за движение на пътни превозни средства както следва:
На 25.04.2010г. /неделя/
Ще бъде затворен за движение пътя между селата Горно Вършило, Долно Вършило и свършващ при АМ”Тракия”
Време на затваряне на трасето : от 07.15 до 15.30 часа
Обходен маршрут за с.Долно Вършило: АМ”Тракия”-пътен възел “Церово”- село Церово – с.Долно Вършило.Обходен маршрут за с.Горно Вършило-няма.
Ще бъде затворен за движение пътя от с.Лесичово до с.Мухово /трасето на състезанието продължава и в Област –София/.
Време на затваряне на трасето: от 06.20 до 14.30 часа
Обходен маршрут: Пътуващите за село Лесичово могат да преминават по АМ”Тракия” през пътен възел Калугерово до с.Лесичово. Обходен маршрут за с.Мухово няма.
Допълнителна информация:
- 1,3 и 5 скоростни етапи (Мирово-Церово)
Старта ще от село Мирово с посоката на движение е към село Церово. Финала ще бъде преди с.Церово Зрителите наблюдаващи състезанието от страна на финала, могат да паркират своите автомобили извън трасето на състезанието в месността “Баталите” , където има широки поляни и е удобно за наблюдение.
-2,4 и 6 скоростни етапи (Г.Вършило-Мирово)
Старта ще бъде в с.Горно Вършило и посоката на движение е към село Мирово. Зрителите могат да паркират своите автомобили по уличната мрежа на с.Славовица и отсечката преди старта, след което да се придвижат към трасето на състезанието и да застанат на безопасни места. Забранява се предстоя и паркирането на автомобили на зрители по автомагистралата.
Апелираме към водачите на МПС, към зрителите и гостите стриктно да изпълняват указанията и разпорежданията на полицейските служители, извършващи охраната на състезателното трасе !Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка