К. Терзийски е поредната известна личност, която влиза във „Фермата“

Област Пазарджик — 29 август, 2016 в 14:36 часа.

Калин Терзийски е шестата популярна личност, която ще се завърне към корените си и за първи път ще живее в близост до земята в истинска ферма. Писателят ще замени литературното поприще с това на фермер и заедно с актрисата Елен Колева, спортния журналист Крум Савов, рапъра DEE и моделите Ася Капчикова и Гери Дончева ще стане част от историята на втория сезон на “Фермата”. За да докаже на себе си и семейството си, че е достоен мъж, Калин ще се върне към детството и казармените си години, когато селскостопанската работа е била част от живота му.
“Живял съм на село всяко лято. И въпреки, че дядо ми и баба ми бяха от селската интелигенция – дядо ми беше директор на училището, баба – учителка – те отглеждаха кокошки, в съседния двор – техни племенници отглеждаха няколко крави и петдесетина овце (там се пробвах да доя, но едва ли помня наученото), а дядо ми беше луд по овощарство и отглеждаше еднокилограмови домати „биволско сърце“ и ягоди. Копаех с дядо всеки ден. След детството две години бях на границата, а там дори и село нямаше. Само автомати, гори и планини. Имахме си едно стадо агнета – пасяхме ги, колехме ги и ги ядяхме. А аз бях заместник на готвача и три дни от седмицата готвех зa 30 души.”, разказа Калин Терзийски. Дали се притеснява от конкуренцията в лицето на по-младите участници коментира така:
“Аз, сравнен с дечурлигата, израснали сред айфони и компютърни игри, съм нещо като Робинзон Крузо сред деца от детската градина.”
“Фермата” започва по bTV на 11 септември.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка