Отбелязаха Деня на българската община в Стрелча

Област Пазарджик — 15 октомври, 2012 в 10:13 часа.

По повод Деня на българската община ученици от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Стрелча, посетиха общинска администрация и се запознаха с работата й.
Учениците от 9-ти, 10-ти, 11-ти и 12-ти клас предварително проведоха избори за местно самоуправление. Резултатите бяха обявени от директора на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Ганчо Грозев.
За кмет на община Стрелча на оспорван балотаж бе избрана Петя Трифонова, ученичка от 11-ти клас, а за председател на Общинския съвет – Поля Нешева.
Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев връчи символите на местната власт- огърлицата и ключа на града. „Сигурен съм, че в тази зала днес има бъдещи таланти във всички области от живота ни. Виждайки младостта на града ни аз вярвам в бъдещето. Ние разчитаме на Вас, затова аз пожелавам на новоизбраното общинско ръководство и Общински съвет мъдри решения и успехи! ”, каза Кметът Иван Евстатиев.
Кметът на общината Петя Трифонова представи своя екип, след което заеха и местата си на финансови директори, счетоводители, директори на дирекции.
Новоизбраният Общински съвет, заедно с председателя на Общински съвет- гр. Стрелча г-жа Мариана Няголова, проведе и първото си заседание.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка