Полицията: Шофирайте със скорост доста под разрешената

Област Пазарджик — 29 ноември, 2016 в 08:53 часа.

На територията на Област-Пазарджик има снеговалеж, който още от снощи е особено интензивен във високите части, съобщава говорителят на областната полиция Мирослав Стоянов.
Предприети са мерки за извършване на снегопочистване по пътната мрежа и контрол над фирмите, извършващи това. Допълнително полицейски екипи ще бъдат разположени на възловите пътни артерии в региона. На този етап няма затворени пътни отсечки. От АПИ има въведено ограничение за движение на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета по пътя Батак-Доспат и Белово – Юндола. Тази нощ екипите на РУ-Пещера и РСПБЗН-Батак са се отзовали на два сигнала за закъсали товарни автомобили на пътя Батак-Доспат, които след намесата са изтеглени и не пречат на движението.
От полицията апелират към водачите да шофират с повишено внимание, с технически изправни и оборудвани за зимните условия моторни превозни средства. В населените места скоростта да бъде много под максимално допустимата, за да се избегнат инциденти с пешеходци.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка