И днес търсят сестричката на удавеното в Луда Яна дете

Област Пазарджик — 9 юли, 2018 в 08:17 часа.

Днес ще продължи издирването на 6-годишното момиче, чиято сестричка вчера бе открита удавена в река Луда Яна в Панагюрище. Над 100 човека издирваха вчера неуспешно детето. В групата са включени всички служители на районното управление, пожарникари и много доброволци. Днес към групата ще се присъединят и членовете на ловното дружество. Тази сутрин по Нова телевизия майката на децата съобщи, че за първи път ги оставя сами. Освен двете момичета тя има още три деца. Предполага се, че двете деца са опитали да преминат през моста, който е отнесен от реката.
От днес ще се разшири периметъра на търсенето и ще се провери и районът около реката. Все още има надежда, че детето може да бъде открито жива.
Според официалната информация от полицията труп на дете бе открито вчера в река „Луда Яна” преминаваща през Панагюрище. Сигнал за случилото се е подаден вчера около 12.30ч. в дежурната на полицията в Панагюрище. На мястото са изпратени екипи на полицейското управление и на пожарната. Открит е трупът на 8-годишно момиченце, живеещо заедно със семейството си в Панагюрище. Издирва се и негова 6-годишна сестра, с която заедно са излезли от къщата сутринта и не са се прибрали. Установено е, че грижи за децата е полагала майката, но вчера сутринта е излязла и отишла на работа, като ги оставила в къщи. Две от тях обаче излезли и не се прибрали. За издирване на 6-годишното момиченце са сформирани съвместни екипи от полицейското управление и РСПБЗН в Панагюрище. Служителите обхождат коритото на реката по протежение на целия град. Работата по случая продължава.Етикети: , , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка