Следващата седмица: Седем кино вечери с Том Круз по bTV Cinema

Област Пазарджик — 20 юни, 2018 в 07:07 часа.


Том Круз е смятан за една от най-големите филмови звезди в наши дни. Роден е през 1962 г., има три сестри и през детските му години неговото семейство често пътува. Още преди да навърши 15, той сменя повече от 10 училища в САЩ и Канада. Когато е на 14 години семейството му се заселва за постоянно в Ню Джърси.
Като ученик Том постъпва в семинария с идеята да учи за свещеник, но влечението му към актьорската професия го кара да изостави това начинание. След като завършва гимназия, се премества в Ню Йорк, за да работи като актьор. Първата си кино роля – второстепенна, Том Круз получава през 1981 г., но не закъсняват и големите предложения. С филмите, в които участва през 90-те години, той поставя рекорд като първият актьор в света, участвал последователно в пет ленти с приходи над 100 милиона долара.
От 25 юни до 1 юли bTV Cinema предлага седем кино вечери с най-доброто от Том Круз. На 25 юни, понеделник, е българската тв премиера на „Джак Ричър: Не се връщай“.
Джак Ричър се завръща с неговия специфичен вид правосъдие в дългоочакваното продължение. Когато майор Сюзан Търнър, която оглавява бившия разузнавателен отряд на Ричър, е арестувана по обвинение за измяна, Джак няма да се спре пред нищо, за да докаже невинността й и да разкрие истината за дълбока държавна конспирация, причиняваща смъртта на десетки войници. Филмът е по едноименната книга на Лий Чайлд, която е 18-ят роман от поредицата бестселъри за Джак Ричър, от която са продадени над 100 милиона книги по целия свят.
Кино панорамата на филмовия канал на bTV Media Group продължава всеки ден от 21:00 ч. Във вторник е „Съучастникът“ (Collateral), където Круз) играе хладнокръвен наемен убиец в разцвета на кариерата си, а в сряда е култовият – „Интервю с вампир“ (Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles).
Фантастичният криминален екшън трилъл „Специален доклад“ (Minority Report) е в четвъртък, 28 юни, а „Забвение“ (Oblivion), определят като новаторско кинематографично събитие – в петък.
През уикенда звездата на Том Круз ще изгрее в епичната сага „Последният самурай“ (The Last Samurai) – в събота, а в неделя е историческата кино класика „Роден на четвърти юли“ (Born on the Fourth of July).Етикети:

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка