С Ден на отворени врати почетоха деня на общината в Стрелча

Област Пазарджик — 13 октомври, 2014 в 11:34 часа.

С „Ден на отворените врати” в Стрелча отбеляза Деня на Българската община. Целта на отбелязването е да се популяризира дейността на местната власт, да се постигне по-добро обществено разбиране за ролята й в развитието на обществото, както и да се стимулира по-активно и съпричастно гражданското участие в процесите на управление на местно ниво. И тази година по инициатива на кмета на община Стрелча Иван Евстатиев с цел запознаване на учениците с работата на местната администрация, се проведе „Ден на отворените врати”.
Учители и ученици от 5- ти и 6-ти клас на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” посетиха сградата на Общинска администрация. Тя бяха запознати с работата на отделните дирекции от секретаря на общината Надя Клисурска. Учениците посетиха и кметския кабинет, където имаха възможността да седнат на кметския стол. Те видяха и символите на кметската власт- огърлицата и символичния ключ на Стрелча.
„Мислете за родното място и го обичайте, защото вие сте бъдещето и ние разчитаме на вас. Пожелавам ви здраве, дръзновение и много успехи“, каза кметът на община Стрелча Иван Евстатиев.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка