bTV започва да излъчва „Късно шоу“ всяка съботна вечер

Област Пазарджик — 27 септември, 2017 в 07:06 часа.

От 30 септември всяка съботна вечер от 22:00 часа българските зрители ще се наслаждават на най-новото комедийно токшоу „Вечерното шоу на bTV” с водещ Мариян Маринов. Актьорът с енциклопедични познания и силна екранна харизма, познат като „гласът на bTV” от самото й създаване през 2000 година, ще влезе в нова роля, за да предложи почивна вечер с уникален дух и различна емоция.
В рамките на един час той ще интерпретира по смешен начин актуалните събития и герои, ще прави забавни интервюта с известни личности от всички области – актьори, певци, музиканти, спортисти, политици, обществени личности, хора на изкуството и таланти от различни сфери. Мариян и тримата му седмични гости обещават на зрителите на bTV силна атмосфера и енергия с атрактивни интервюта, автентични реакции и импровизации.
„Вечерното шоу на bTV” ще събира събитията от цялата седмица в една хумористична интерпретация със снимки и видеа, но и ще предвижда по шеговит начин какви ще бъдат новините и героите на следващите дни. Освен иновативни структурни елементи и рубрики, въздействещият глас и персона на Мариан Маринов, неповторима атмосфера на модерното студио и приятна музика, екипът на шоуто ще заложи и на остроумни разговори с колоритните си гости. Публиката в залата на „Късното шоу на bTV” ще има възможността не само да общува директно и дори да прегърне звездите, които обича, но и ще може да се включи в забавлението.

За Мариан Маринов:
Мариан Маринов е български актьор и „гласът” на bTV от самото създаване на телевизията през 2000 г. Завършва немската гимназия в Ловеч, а след това и ВИТИЗ в първия клас на проф. Стефан Данаилов. До 2000 г. играе в Младежки театър „Николай Бинев”, където работи с режисьори като Гриша Островски, Леон Даниел, Маргарита Младенова и Николай Поляков. Паралелно с това озвучава множество филми, сериали и реклами. Мариан режисира дублажа на поредици като „Великолепната седморка“ и първия сезон на „Двама мъже и половина“. Сред лентите с неговия глас са „Играта на играчките”, „Тарзан”, „Принцът на Египет”, „Омагьосаният император”, „Феноменалните”, “Ледена епоха IV” и др. Гласът му звучи в документалната поредица на bTV „Българите”. Той издава и серия от компактдискове с българска поезия – на Иван Вазов, Николай Лилиев, Пейо Яворов, Христо Смирненски, Владимир Башев, Андрей Германов, Дамян Дамянов и др. Негово дело е и първият „аудио препис” на „История славянобългарска”, който включва и откъс на църковнославянски – езикът, на който тя е написана. Режисирал е предаването за култура „Иначе“, пише и режисира документални филми, сред който „Цар Самуил в битка за България”, „Спомен за моите деца”, „Пътеки между слънцето и тъмнината”, добилата популярност “Изповед на майстор Колю Фичето” и др.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка