bTV пуска най – мащабния комедиен сериал „Скъпи наследници“

Област Пазарджик — 13 декември, 2017 в 13:53 часа.

bTV обещава, че сериалът „Скъпи наследници“ ще бъде най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино. Той ще тръгне в ефир от 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа. С многомилионна инвестиция от страна на bTV „Скъпи наследници“ се превърна в най-високобюджетната и най-висококачествената ТВ продукция в този жанр. Тя е създадена от топ международни кино експерти, част от екипа на Михаил Менкаджиев и изпълнителния продуцент MVM. Зрителите на bTV ще проследят 170 епизода от комедийната драма през 2018 година.
“Със „Скъпи наследници“ bTV поставя нови стандарти в създаването и излъчването на телевизионно кино. Стартирането на местно-продуциран всекидневен сериал от такъв мащаб, с такова качество и завладяваща история е иновация, която подхожда на bTV като лидер на ТВ пазара. Със „Скъпи наследници“ ние ще променим телевизионния пейзаж в полза на нашите зрители и потребители“, коментира Флориан Скала, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.
“Скъпи наследници” разказва историята на голямо, разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в село Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1,2 милиона евро. Деца и внуци трябва да живеят под покрива на семейния патриарх за една година без да напускат селото за повече от 12 часа. Тези сблъсъци ще променят героите, техните желания и принципи. Традиции и модерни тенденции срещат иновативни бизнес идеи, а ценностите на патриархалното семейство се сблъскват с това на модерното.
„Скъпи наследници“ е първият български телевизионен сериал, сниман в автентично село, построено специално за целта, както в Холивуд. Сцени са снимани и в различни градски среди, както и на някои от най-красивите български и световни локации.

Актьорският екип ще събере някои от най-обичаните и известни актьори, които ще застанат рамо до рамо с новото поколение кино и телевизионни надежди – Досьо Досев, Цветана Манева, Веселин Калановски, Койна Русева, Филип Аврамов, Искра Донова, Димитър Банекин, Ивана Папазова, Георги Кадурин, Виктория Колева, Вальо Танев, София Бобчева, Антоний Аргиров, Лорина Камбурова, Петко Венелинов, Рая Пеева, Юлиян Петров, Дарин Ангелов и други. „Скъпи наследници“ получава подкрепата на много гост-звезди, някои от които са Саня Жекова, Поли Генова, Графа, Мартен Роберто, Pavell & Venci Venc` и много други.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка