Може ли анцуг да се носи със стил? Да, вижте как

Анцугът (на немски всъщност значи костюм) е спортен екип, който отдавна вече не е само за спорт.

Дори не можем да си спомним първия път, в който някой се осмели да се появи със спортни дрехи извън залата, но сме сигурни, че е предизвикал истински моден скандал.

Оттогава насам носенето на анцуг бавно, но неумолимо се издига по стълбицата на стилните дрехи и днес е съвсем нормално да отидеш на бар с анцуг и сандали (Риана, теб гледаме).

Все пак, за да носите анцуг със стил, трябва да се съобразите с няколко тенденции, съвета и звездни примери. Ето ги и тях:

Като Риана – долнище на анцуг и сандали

Риана е известна с това, че носи дрехите си с гордост и смелост, от които можем само да се учим. На едно вечерно събитие тя се появи с долнище на зелен анцуг, нежни златисти сандали и къс топ, който откриваше корема.

Дали можете да сте като Риана? Разбира се, особено ако носите дрехите си с тази царственост, с която ги носи и тя.

Горнище на спортен екип вместо як

Двете части на анцуга могат да съществуват като две отделни дрехи, не е нужно да се носят винаги в комплект.

Актрисата Сиена Милър носи своите спортни горнища вместо ежедневно яке. Комбинирано го със скъсани на коленете дънки и големи обувки тип „кубинки“. Удобството на горнището на анцуга е, че с него ще ви леко и в същото време ще сте предпазени от сутрешния пролетен хлад. Когато по обяд времето се затопли, лесно можете да го свалите и да го вържете на кръста или да го приберете в дамската си чанта.

Различни, но подхождащи си

Когато пазарувате анцузи от една и съща марка, дори те да са различни като цвят и модел, има една обща линия, която ги обединява.

Това ви позволява да комбинирате горнище и долнище от различни комплекти и пак да изглеждате стилно и в един „тон“.

Обикновено такава комбинация се налага, когато единият ви анцуг е в черно или в друг тъмен цвят, а на вас ви се иска да сте по-цветни. Комбинирайте с размах, модата обича смелите.

Разликата идва от кройката…

Когато избирате спортен екип, вероятно се водите от това да е удобен, издръжлив и с добро качество. Цветовете и моделът остават на заден план. Погледнете ли обаче анцуга като дреха, която трябва да излъчва стил, на преден план ще излязат неговия цвят, модел и декорации.

Ако искате дори в анцуг да изглеждате зашеметяващо, изберете модел с вталено горнище, което подчертава бюста. Можете да го носите небрежно разкопчано и то да играе роля на своеобразно бюстие.

Долнището на анцуга може да обгръща елегантно бедрата и да издължава визуално фигурата.

В крайна сметка, това че сте по анцуг, не означава да изглеждате развлечени.

…и от цветовете

Изборът на цвят на вашия анцуг се подчинява на същите правила, както и изборът на останалите дрехи. Тъмните цветове правят фигурата по-елегантна и оставят място за експерименти с различни тениски и потничета.

Светлите цветове на анцуга придават весело и бодро настроение и прави екипът подходящ не само за спорт, но и за разходка в свободното време.

Актуалните тази година цветове не само за анцузите, но и изобщо в модата, са светло зелено, слънчево жълто и розово тип пудра.

Изобилие от дамски спортни комплекти ще откриете на https://www.bolf.bg/bul_m_Дамско-облекло_Дамски-спортни-комплекти-14987.html