На 10 юли ще се проведе обществено обсъждане за ремонта на „Стамболийски“

Пазарджик — 29 юни, 2017 в 17:38 часа.

На 10 юли от 18 часа в Голямата зала на Младежки дом ще се проведе общественото обсъждане на проекта за ремонт на бул. „Александър Стамболийски“, стана ясно от завършилата сесия на общинските съветници. Предложение за това бе направено от съветника от АБВ Атанас Шопов, който в отговор на въпрос от колегата си от АТАКА Красимир Първанов пое и ангажимента да плати наема на залата. Предложението бе прието с гласовете на 33 общински съветника, а един се въздържа.
Секретарят на общината Румен Кожухаров заяви от името на администрацията, че общината ще приеме всички разумни предложения на гражданите. Той допълни, че ремонтът на „Стамболийски“ е дълго отлаган и необходим. Според него проблемите идват от множеството неправилно паркирани автомобили.
От своя страна архитект Петър Мурджев, който също присъстваше на сесията коментира, че предлагания проект е морално остарял и никой няма да е доволен ако на мястото се струпат 117 автомобила. Автомобилите узурпираха града за сметка на пешеходците, коментира той.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка