Николай Янев: Ще работим активно, искаме прозрачност

Пазарджик — 19 юли, 2017 в 13:50 часа.

Ние не сме нито леви, нито десни и не предвиждаме някакви общи действия с други партии на регионално ниво, но е напълно възможно по някои теми да намираме общ език и съответно общи действия, и тогава сме готови да работим с всеки, така отговори на въпрос на Ра1 новоизбраното ръководство на ПП „Движение Да, България“. Въпросът бе, с кои представители на други партии биха работили заедно на регионално ниво. На този етап, партията има 25 члена, но според председателят на местната структура Николай Янев, партията по – скоро ще бъде от електорален тип и създаването на структури няма да бъде на всяка цена. На този етап се подготвя такава в Пещера.
Местното ръководство се спря още веднъж на приоритетите на партията в Пазарджик/Ра1 вече ви информира за тях, можете да ги видите в модул „Подобни новини“, като днес наблегна на създаването на предпоставки за привличане на инвеститори. Според тях е необходима промяна в отношението към бизнеса, намаляването на някои такси и увеличаване на прозрачността при обществените поръчки.
Николай Янев, Емлиян Живков и Иглика Иванова обещаха обществена активност и присъствие на всички редовни и извънредни сесии на Общински съвет.Етикети: , , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка