Съдия и Пангев провалиха Хебър в Драгалевци

Спорт — 28 април, 2018 в 18:13 часа.

Пазарджиклии трябва да запомнят това име – Димитър Буров. Днес чернодрешкото елиминира амбицията на Пазарджик да гледа отбора си във Втора лига. Още през първото полувреме съдията направи необходимото да реши мача и охлади ентусиазма на гостите. Буров отмени чист гол на пазарджиклии, отбелязан от Серафим Михайлов в добавеното време на първото полувреме. Арбитърът се изхитри да измисли и свири нарушение на Атанас Велев във въздушен двубой с вратаря на домакините. Контактът между халфа на гостите и вратаря на домакините бе извън малкия пеналт, а вратаря на ЦСКА – 1948 атакува Велев. Крауч бе с гръб към него. Вратарят изпусна топката и се строполи на земята. Тя се отзова в Михайлов, който вкара гол, отменен от Буров. Същият този Буров се направи на сляп, когато трябваше да отсъди дузпа за Хебър, след като същия Велев бе фаулиран от защитник на домакините. За да бъде триумфът на съдията пълен, той не отсъди дузпа и в края на мача, когато защитник на ЦСКА – 1948 игра с ръка в наказателното поле.
Вратарят на гостите Пангев бе другия грешник в този мач. Още в 50 -та секунда той допусна гол от 26 – 27 метра. Втората глупост Пангев направи в 40-та минута, когато излишно излезе срещу нападателя на гостите Петков и направи дузпа, която домакините превърнаха в гол. Излишно, защото имаше трима защитници на Хебър, които покриваха нападателя – Павлов, Мичков и Сечков.
Ранният гол обърка напълно плановете на Танчо Калпаков, който излезе в този мач с повече защитници – Мартин Сечков, Мурад Ибраим и Димитър Мичков в центъра и Цветан Павлов вляво и Иван Иванов вдясно. Започна с „фалшива“ деветка – Серафим Михайлов, който не можа да направи два поредни силни мача. В средата на терена играха Руслан Иванов, Димитър Илиев и Атанас Велев и Кико Георгиев.
Колегата му Вальо Илиев бе забъркал здрав бетон пред вратата си. Късметът и съдията днес също бяха с него, без което в българския футбол не може.
По този начин ЦСКА – 1948 вече има 6 точка преднина в класирането.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка