„Хебър“ привлече Илиев, освободи Шейха, Гонзо и Теодор Стефанов

Спорт — 8 януари, 2018 в 08:20 часа.

Към състава на ФК Хебър Пазарджик се присъединява трети нов футболист – Димитър Илиев, съобщиха от ръководството на клуба. Той пристига от македонския „Пелистер“, който е носител на купата на югозападната ни съседка. Юношата на Славия има сериозен опит в отбори като Монтана, Пирин Благоевград и Марек Дупница. 31-годишният Димитър е роден в Кюстендил, висок е 186 см. и играе като полузащитник.
Междувременно „Хебър“ се раздели с Теодор Стефанов, Георги Иванов – Гонзо и Никола Иванов – Шейха. Футболистите пристигнаха през лятото, но не попадат в плановете на Танчо Калпаков за новия полусезон. „Шейха“ трябваше да „връзва“ играта на пазарджиклии, двамата с Калпаков имаха чудесни години в панагюрския „Оборище“, но Иванов така и не успя да покаже качествата си в Пазарджик. Дали най – добрите му години във футбола са отминали или просто подцени амбициите на „Хебър“ знаят само от спортно – техническото ръководство, но той ще остане от футболистите, за които Пазарджик няма да си спомня. От своя страна Георги Иванов – Гонзо дойде в Пазарджик със самочувствието на стабилен защитник. След напускането на Иванов, той трябваше да е стълбът в защитата. В течение на полусезона обаче, Мичков заигра изключително силно и двамата с Мурад Ибраим се превърнаха в титулярна двойка. Гонзо така и не успя да се пребори за титулярно място. Теодор Стефанов е футболист, който се понрави в доста от мачовете. Енергичен, с добър демараж, той навърташе доста километри по време на мач, но атакуващия полузащитник не оправда доверието в офанзивен план. Головете, които се очакваха от него така и не се получиха.
По време на зимната подготовка в отбора от Пазарджик се очаква да пристигнат още няколко играчи, които да повишат нивото и конкуренцията в настоящия състав, обещават от клуба.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка