Трима крадци бяха задържани от полицаите в областта

Криминале — 6 януари, 2012 в 11:25 часа.

Трима извършители на кражби бяха заловени от полицаите в региона. През август миналата година апаш проникнал в къща, намираща се в беловското село Габровица. Извършена е кражба на печка и кухненска посуда. Няколко месеца по-късно криминалисти от полицейското управление в Септември установили извършителя на деянието. Станало ясно , че това е криминално проявения К.В. на 43 години от село Горна Василица.
В началото на този месец в полицейското управление във Велинград бил получен сигнал за кражба на две метални врати. Те били задигнати от обект в квартал „Чепино”, собственост на местното ВиК дружество. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия, като автор на престъплението е заловен велинградчанина М.Г. на 35 години.
Пещерски полицаи заловиха 32-годишния Й.К. от родопския град. През месец ноември мъжът отмъкнал бензинов агрегат, собственост на пещереца Б.Ц. Няколко дни по-късно от паркиран на улица автомобил „Фолксваген” той откраднал радио-касетофон. И тримата извършители са задържани в арестите на полицейските управления в Септември, Велинград и Пещера, а спрямо тях се водят полицейски производства.Етикети: , , , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка