Трима крадци и един вандал са задържани в арестите на областта

Криминале — 20 март, 2018 в 13:01 часа.

В първата седмица на март неизвестни разбили прозорец на склад, собственост на 57-годишния пловдивчанин И.К. От там са откраднати електрочасти и оборудване. При проведеното разследване криминалисти от местното полицейско управление установили, че автори на посегателството са 35-годишните панагюрци Н.И. и А.К.
В неделя сутринта е получен сигнал за кражба от ресторант в областния град. Крадец отмъкнал посуда, аудио оборудване и предмети от интериора на заведението. Криминалисти от пазарджишкото управление предприели действия по изясняване на случилото се и не след дълго спипали 32-годишния септемвриец А.К. Той обитавал апартамент в същата сграда, в който се намирал и ресторанта. В жилището органите на реда открили откраднатите вещи.
През почивните дни среднощен вандал счупил стъклопакет от входната врата на кафене в септемврийското село Варвара. Полицейски екипи от РУ-Септември предприели необходимите действия и задържали 47-годишния Т.Д. от същото село. Щетите нанесени на собственика се изясняват. И четиримата мъже са задържани в арестите на полицейските управления за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят досъдебни производства.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка