Н. Шопов бе почетен гост на отчетно-изборното събрание на ЖГЕРБ в община Стрелча

Област Пазарджик — 29 юли, 2015 в 16:42 часа.

Гости на събитието бяха още Лидия Панайотова – областен клубен ръководител на ЖГЕРБ, Людмила Йончева – областен организационен секретар на ЖГЕРБ и общинският ръководител на ПП ГЕРБ в Стрелча Дечо Спасов.
Найден Шопов поздрави дамите и оцени високо приноса им към дейността на местната организация. Той каза: “Жените са едни от най-активните членове на ГЕРБ и упорито работят за утвърждаване авторитета на партията както в община Стрелча, така и в област Пазарджик. Надявам се, че новоизбраното общинско ръководство на жените съвместно с МГЕРБ ще бъдат фактори за постигане на високи изборни резултати за ПП ГЕРБ в община Стрелча в предстоящите избори за местна власт”.
Лидия Панайотова изрази увереността си, че новото ръководство ще бъде допринесе за повишаване на активността на жените в реализиране на проекти, инициативи и събития на местно ниво, чрез които да се популязират европейските и общочовешки ценности, да се подпомага решаването на важни проблеми на общността.
Представителките на нежната половина на структурата предложиха за общински ръководител – Стоянка Кръстева – по професия счетоводител, за организационен секретар – Мая Кръстева и Панка Марковска за член на общинското ръководството на ЖГЕРБ. Новото ръководство ще бъде утвърдено с решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.Етикети: , ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка