Пристигнаха бюлетините за частичните избори в Семчиново

Област Пазарджик — 18 май, 2018 в 15:26 часа.

В ОДМВР-Пазарджик, РУ-Септември и РДПБЗН-Пазарджик е създадена необходимата организация за подготовката и осигуряване на нормалното протичане на частичните избори в септемврийското село Семчиново, които ще се проведат на 20 май. Предвидени са достатъчно екипи, които да следят за опазване на обществения ред, осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението в периода на подготовка и при произвеждане на избори. Сформирани са групи за осъществяване на ефективен информационен обмен с окръжната и районната прокуратура в Пазарджик.
Днес са доставени бюлетини и изборни материали. Те са транспортирани до Община Септември под полицейска охрана, а след това отново с полицейски ескорт ще се превозят до двете изборни секции в село Семчиново. Помещенията в които се съхраняват всички изборни материали ще са запечатани и ще бъдат под полицейска охрана.
От полицията припомнят, че по време на изборите полицейските служители ще бъдат разположени вън от секциите, като няма да допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на МВР могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Пазарджик и в РУ-Септември е създал организация с цел съдействие на гражданите от областта да упражнят правото си на глас в деня на изборите.Етикети: ,

Напишете коментар

Трябва да влезете в системата, за да пишете коментари.

Обратни връзки

Направи връзка